کلمة المفتاح عصاره اتانولی / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 45 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:دوغعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوسزوفارازک
-
2.
مؤلف : ایوبی، بشرا ؛ درویشی، شعله ؛ میراحمدی، فردین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (11 صفحة - من 73 إلی 83 )
الکلمات المفتاحية:عصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کولایضدباکتریاییکنگرعصارهباکتریغلظتگیاهاسانس
-
3.
مؤلف : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی