مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 5 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 5 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 5 |
-
1.
مؤلف : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (22 صفحة - من 15 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
2.
مؤلف : عیسی زاده رازلیقی، سمیرا ؛ خمیری، مرتضی ؛ صادقی، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:اسانس بادرنجبویهتکنیک میکرودایلوشنعصاره پونهفعالیت ضد قارچ
-
3.
مؤلف : صباغی، حسن ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:رنگخلال سیب زمینیسرخ کردنمدل سینتیکیMATLAB
-
4.
مؤلف : شعبانی، جهانبخش ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ جعفری، سید مهدی ؛ سرفرازی، مسیح ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحة - من 43 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:پردازش تصویریسرد کردن آهستهپنیر پروسسRSM
-
5.
مؤلف : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی