مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 5 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 7 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 7 |
-
1.
مؤلف : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ كاتب مسؤول : صادقی، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 45 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسر
-
2.
مؤلف : نصرالله زاده، احمد ؛ صادقی، علیرضا ؛ محمودی، ماندانا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ كاتب مسؤول : خمیری، مرتضی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 1 إلی 11 )
الکلمات المفتاحية:بازدارندگیضدقارچیلاکتیک اسید باکتریهاآسررژیلو فلاوآسررژیلو نایجر
-
3.
مؤلف : عیسی زاده رازلیقی، سمیرا ؛ خمیری، مرتضی ؛ صادقی، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:اسانس بادرنجبویهتکنیک میکرودایلوشنعصاره پونهفعالیت ضد قارچ
-
4.
مؤلف : رضایی ارمی، سمیه ؛ جعفری، سید مهدی ؛ خمیری، مرتضی ؛ بیات، هومان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (14 صفحة - من 85 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:MicrowaveSoyabean OilDPPH Scavenging ActivityReducing Power
-
5.
مؤلف : مقصودلو، یحیی ؛ مقصودلو، عاطفه ؛ خمیری، مرتضی ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحة - من 31 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:ChitosanPistachioAntioxidant activityAntifungal ActivityMoisture AbsorptionOrganoleptic Characteristics
-
6.
مؤلف : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی
- 7.