کلمة المفتاح Chitosan / (12 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : بیاتی کلیمانی، آرمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 التصنيف A (Azad University (19 صفحة - من 77 إلی 95 )
الکلمات المفتاحية:اسانسسینه مرغمدت زمان نگهداریپوشش خوراکیکیتوزانFerula gummosa Boiss
-
2.
مؤلف : رسولی جوکار، الهه ؛ كاتب مسؤول : شاملو کاظمی، سعید ؛
مجلة:علوم زیستی ورزشی»بهار 1402، دوره پانزدهم - شماره 1 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 33 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:فشار خونتمرین ترکیبیپروفایل لیپیدیچیتوزان
-
3.
مؤلف : نبیان، علی ؛ امیری، محمد جواد ؛ كاتب مسؤول : مهردادی، ناصر ؛
مجلة:محیط شناسی»بهار 1402، دوره چهل و نهم - شماره 1 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (17 صفحة - من 53 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:جذبکیتوساناکسید دوتایی آمین دار شدهروش کستینگنانوهیبرید
-
4.
مؤلف : پورداراب، مجید ؛ شکری، سینا ؛ زارع، حبیبه ؛
مجلة:مطالعات علوم کاربردی در مهندسی»تابستان 1401، دوره هشتم - شماره 2 (16 صفحة - من 67 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:صنایع غذاییپزشکیکیتوسانکیتینکیتوزانپلیمرخواصضد میکروبیکاربردPolymerChitosan
-
5.
مؤلف : باران زهی، طیبه ؛ دهستانی، مریم ؛ جعفری، اعظم ؛ كاتب مسؤول : غلام نژاد، جلال ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (13 صفحة - من 47 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:پوشش گیاهیپرتقالکیتوزانعصارههای گیاهی
-
6.
مؤلف : محمدی نژاد، الهام ؛ عالیشاهی، علیرضا ؛ پورعاشوری، پرستو ؛ میرصادقی، حجت ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
-
7.
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛ رادمهر، بهراد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 55 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغکیتوزانشمارش کلی میکروبیشمارش کلی فرممواد ازته فرار
-
8.
مؤلف : مرادی، مریم ؛ حاجی ملاحسینی، مصطفی ؛
مجلة:پژوهنده»آذر و دی 1394 - شماره 107 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (9 صفحة - من 240 إلی 248 )
الکلمات المفتاحية:کیتوسانChitosanکیتینلیشمانیا ماژورادجوانتAdjuvant
-
9.
مؤلف : خلیلی، ملیحه ؛ عابدی، محمد ؛ سالار آملی، حسین ؛ مظفری، سید احمد ؛
مجلة:مهندسی و مدیریت انرژی»پاییز 1394، سال پنجم - شماره 3 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (6 صفحة - من 30 إلی 35 )
الکلمات المفتاحية:کربوکسی متیل سلولزسلول خورشیدی حساس شده با رنگکیتوسانالکترولیت ژلیChitosan
-
10.
اثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)
مؤلف : تاج الدین، بهجت ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوپوشش دهیخواص میکروبیظرف نانویی کیتوزان (شانه)محلول نانوامولسیون کیتوزان
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
مجلة پژوهشنامه حلال 1 |
مجلة پژوهنده 1 |
مجلة مهندسی و مدیریت انرژی 1 |
مجلة علوم زیستی ورزشی 1 |
مجلة محیط شناسی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (5 مقالة)
- ب (1 مقالة)