کلمة المفتاح Antioxidant activity / (23 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سلیمانفلاح، سپیده ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ كاتب مسؤول : خوشخو، ژاله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 49 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:عصاره دانه انگورفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضد میکروبینانوذرات کیتوزانسوریمی کیلکا
-
2.
مؤلف : R.M.khateib، Basma ؛ R.Elkabary، Mohammed ؛
مجلة:بحوث التربية النوعية»السنة 2022، ژوئیه - العدد 69 (20 صفحة - من 25 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:Peptic UlcerAntioxidant activityOmeprazoleAloysiaulcer index
-
3.
مؤلف : فرجی، صفا ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت آنتیاکسیدانیواکنش میلاردهیدرولیز آنزیمیامولسیون کنندگیپروتئین عدس
-
4.
مؤلف : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ كاتب مسؤول : پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحة - من 107 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
5.
مؤلف : El-Araby، Ghada M ؛ Abdel-Ghany، Azza S ؛
مجلة:بحوث التربية النوعية»السنة 2012، مايو - العدد 67 (25 صفحة - من 857 إلی 881 )
الکلمات المفتاحية:Antioxidant activityMayonnaisechard leaves extract
-
6.
كاتب مسؤول : خراسانی، سپیده ؛ مؤلف : شهدادی، فاطمه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 31 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیری
-
7.
مؤلف : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراج
-
8.
مؤلف : خوش لهجه، نسیم ؛ پورنامداری، الهام ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ سعیدیان، حمید ؛ كاتب مسؤول : لاریجانی، کامبیز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (11 صفحة - من 117 إلی 127 )
الکلمات المفتاحية:کورکومینفعالیت آنتی اکسیدانینانو ذرات طلاسنتز سبز
-
9.
كاتب مسؤول : نعمت الهی، فرشته ؛ مؤلف : طاهری کنجینی، فریده ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 127 إلی 134 )
الکلمات المفتاحية:اکسید روی؛ عصارهفعالیت آنتی اکسیدانی؛ گل همیشه بهارنانوذره
-
10.
مؤلف : همایون پور، پریسا ؛ كاتب مسؤول : شریعتی فر، نبی ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (15 صفحة - من 32 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:میگوپوشش خوراکیعصاره آبیفعالیت آنتی اکسیدانیخواص ضدمیکروبیریزپوشینه
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A (8 مقالة)
- A+ (3 مقالة)
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)