بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University)
-
مؤلف : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
(10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراج
-
مؤلف : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حبیب الله ؛
(22 صفحة - من 15 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
مؤلف : لطفی، انوشه ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ كاتب مسؤول : اسفندیاری، چنگیز ؛
(18 صفحة - من 37 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:ارزیابی حسینشاسته مقاومنان بربریفارینوگرافاکستنسوگراف
-
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
(20 صفحة - من 55 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فعال زیستیریزجلبک هاسیانوباکتری هامکمل غذایی سالم
-
مؤلف : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ كاتب مسؤول : وظیفه دوست، محسن ؛
(16 صفحة - من 75 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز
-
مؤلف : قادری گودرزی، شیرین ؛ عبدی، احمد ؛ سعیدی، ایوب ؛ كاتب مسؤول : عباسی دلویی، اسیه ؛
(10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:چاقیکافئینتمرین ترکیبیالتهاب مزمن
-
مؤلف : میلانی، محسن ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : رحمن، علیرضا ؛
(16 صفحة - من 101 إلی 116 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتین پای مرغخمیرمرغسوسیس هات داگ مرغ
-
مؤلف : خوش لهجه، نسیم ؛ پورنامداری، الهام ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ سعیدیان، حمید ؛ كاتب مسؤول : لاریجانی، کامبیز ؛
(11 صفحة - من 117 إلی 127 )
الکلمات المفتاحية:کورکومینفعالیت آنتی اکسیدانینانو ذرات طلاسنتز سبز