کلمة المفتاح فعالیت ضدمیکروبی / (9 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سلیمانفلاح، سپیده ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ كاتب مسؤول : خوشخو، ژاله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 49 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:عصاره دانه انگورفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضد میکروبینانوذرات کیتوزانسوریمی کیلکا
-
2.
كاتب مسؤول : خراسانی، سپیده ؛ مؤلف : شهدادی، فاطمه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 31 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیری
-
3.
مؤلف : عزیزی، ماه منیرسادات ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1400، دوره هفتم - شماره 22 (7 صفحة - من 43 إلی 49 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت ضد میکروبیباکتری های مضر و مفیدسماقRhus coriaria L
-
4.
مؤلف : قربانی، زهرا ؛ جلوان، مهشید ؛ گل آبادی، مریم ؛ كاتب مسؤول : زمین دار، نفیسه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (17 صفحة - من 77 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:استافیلوکوکوس اورئوسهمبرگرفعالیت ضدمیکروبیاشرشیاکلیلعل کوهستان
-
5.
مؤلف : غلامحسین پور، علی اکبر ؛ هاشمی، سید محمدباقر ؛ شکری، سیمین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:اسانسعصارهفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیبه لیمو
-
6.
مؤلف : عزیزیان شرمه، امید ؛ طاهری زاده، مژگان ؛ ولیزاده، محرم ؛ قاسمی، علی ؛ بیگمی، مریم ؛ کمالی دلجو، افسانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 التصنيف A+ (Azad University (18 صفحة - من 31 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:صنایع غذایینانوذرات نقرهفعالیت ضد میکروبیبیوسنتزگیاه کروفس کوهی
-
7.
مؤلف : مهجوریان، عباس ؛ سعیدی اصل، محمدرضا ؛ رضایی، مسعود ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اریایی، پیمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 57 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:لیستریا مونوسایتوژنزفعالیت ضدمیکروبیکولاژنفیلم زیست تخریبپذیر پروتیینیژلاتین فلس ماهی سفید
-
8.
مؤلف : نوعدوست، بهشاد ؛ نوری، نگین ؛ گندمی نصرآبادی، حسن ؛ آخوندزاده بستی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:کپسولاسیون نانولیپوزومیفیلم نازکفعالیت ضدمیکروبیعصاره چای سبزفعالیت آنتیاکسیدانینانولیپوزوم
-
9.
مؤلف : قربان پور، محمد ؛ جاهدی، حجت ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 33 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:اسفندفعالیت ضدمیکروبیبرگبوامواج مافوقصوترزماریعصارهاستافیلوکوکوس اورئوسگیاه
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A+ (4 مقالة)
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
- A (2 مقالة)