مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة توانبخشی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : شهریاری، سارا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ مویدی، علی ؛ كاتب مسؤول : صادقی، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 ، A (Azad University/ISC (15 صفحة - من 67 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:جدایه مخمریویژگیهای پروبیوتیکیباکویت تخمیر شده
-
2.
مؤلف : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ كاتب مسؤول : صادقی، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 ، A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 45 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسر
-
3.
مؤلف : تقدیری، محمدمهدی ؛ غفرانی، محمد ؛ برزگر، محمد ؛ مویدی، علی ؛ تنکابنی، حسن ؛
مجلة:توانبخشی»پاییز و زمستان 1380 - شماره 5 ISC (5 صفحة - من 63 إلی 67 )
الکلمات المفتاحية:مولتیپل اسکلروزیسآتاکسیدوبینی