کلمة المفتاح ضدباكتريايي / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : حیدری، آیدا ؛ مؤلف : روشنایی، امید ؛ روشنایی، هومن ؛
مجلة:نخبگان علوم و مهندسی»مرداد 1403 - شماره 48 (13 صفحة - من 88 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:سودوموناس آئروژینوزااستافیلوکوکوس ارئوسضدباکتریاییضد باکتریاییآنتی بیوتیکنانوذراتسنتزعصارهنانوذرات اکسید مسگیاهباکتری
-
2.
مؤلف : هاشمی، سعید ؛ عباسی، فاطمه ؛ حاجیلری، نسیبه ؛
مجلة:پژوهش و فناوری محیط زیست»بهار و تابستان 1400 - شماره 9 (14 صفحة - من 61 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:تصفیه آب و فاضلابآنتیباکتریالMXeneنانوصفحات دوبعدیآبیونیجذبجداسازیضد باکتریایی
-
3.
مؤلف : پروین، آیدا ؛ انرجان، نویده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 ، A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 71 إلی 79 )
الکلمات المفتاحية:چای سبزضد باکتریاییحلال استخراج کنندهضد قارچی
-
4.
مؤلف : تقوی، عارفه ؛ انتظاری، ملیحه ؛
مجلة:طب انتظامی»بهار 1396، سال ششم - شماره 1 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (9 صفحة - من 58 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:نانوذرات نقرهضدباکتریاییبیوسنتزایمز
-
5.
مؤلف : ایوبی، بشرا ؛ درویشی، شعله ؛ میراحمدی، فردین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (11 صفحة - من 73 إلی 83 )
الکلمات المفتاحية:عصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کولایضدباکتریاییکنگرعصارهباکتریغلظتگیاهاسانس
-
6.
مؤلف : حبیبی نجفی، محمد باقر ؛ حسینی، فرشته ؛ فرهوش، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (6 صفحة - من 17 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:مایونزسالمونلا انتریتیدیسآناتوضدباکتریایی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة نخبگان علوم و مهندسی 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
مجلة طب انتظامی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)