مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 5 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 5 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 5 |
-
1.
مؤلف : کریم پور سهرقه، مهسا ؛ جوادی، افشین ؛ انرجان، نویده ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 1 إلی 15 )
الکلمات المفتاحية:پنیر تازه فاقد آب پنیرجوانه کینواپروفیل بافتی
-
2.
مؤلف : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 45 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:خواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتینآنتیاکسیدان
-
3.
مؤلف : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (16 صفحة - من 95 إلی 110 )
الکلمات المفتاحية:بره مومویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبینگهدارنده
-
4.
مؤلف : زاهدی، مارال ؛ معمارماهر، بهناز ؛ همیشه کار، حامد ؛ انرجان، نویده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (14 صفحة - من 23 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآنتیاکسیدانشیرینبیانمیکروامولسیون
-
5.
مؤلف : پروین، آیدا ؛ انرجان، نویده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 71 إلی 79 )
الکلمات المفتاحية:چای سبزضد باکتریاییحلال استخراج کنندهضد قارچی