مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 4 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 6 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 6 |
-
1.
مؤلف : آذرپژوه، الهام ؛ شرایعی، پروین ؛ یزدانفر، هدیه ؛ شرایعی، سودابه ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 15 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:فراصوتپوست پرتقالترکیبات موثره ضدقارچی
-
2.
مؤلف : کریم پور سهرقه، مهسا ؛ جوادی، افشین ؛ انرجان، نویده ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 1 إلی 15 )
الکلمات المفتاحية:پنیر تازه فاقد آب پنیرجوانه کینواپروفیل بافتی
-
3.
مؤلف : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
4.
مؤلف : خلیلی اقدم، امیرحسین ؛ روفهگرینژاد، لیلا ؛ خسروشاهی، اصغر ؛ حنیفیان، شهرام ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 33 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:اسانس آویشننانوامولسیونعصاره آبی دارچین
-
5.
كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛ مؤلف : بهمدی، هما ؛ شواخی، فروغ ؛ معدنی، صغری ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 103 إلی 114 )
الکلمات المفتاحية:سالیکورنیا اوروپایاباقیمانده فلزات سنگیننیترات و نیتریتعناصر معدنی
-
6.
مؤلف : شیخ قاسمی، شهره ؛ زمردی، شهین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:شفافیتپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسزندهمانی