کلمة المفتاح پكتين / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
2.
كاتب مسؤول : اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مؤلف : زیوری شایسته، پگاه ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:پوست انارپکتینویژگیهای عملکردیدرجه استریفیکاسیوناستخراج مایکروویو