روزبه نصیرایی، لیلا/ 5 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 5 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 5 |
-
1.
مؤلف : اسدالله نژاد رودبنه، حبیب ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ شریفی سلطانی، مهدی ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 ، A (Azad University (14 صفحة - من 77 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:فراسودمندگلوتنسلیاکبرنج قهوهایکوکی
-
2.
مؤلف : ساعدی، شهرام ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 ، A (Azad University (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:اینولینفراسودمنداستویاویسکوزیتهشیر کاکائو
-
3.
مؤلف : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 ، A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
4.
مؤلف : رمضانی، مینو ؛ احمدی، محمد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (Azad University (15 صفحة - من 93 إلی 107 )
الکلمات المفتاحية:روغن فندقشیر بادامحجمافزاییمقاومت به ذوب
-
5.
مؤلف : لطیفی، زهرا ؛ غفوری، زهرا ؛ خاکی آرانی، سمانه ؛ منوچهری، شیما ؛ دانش نیا، میلاد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (15 صفحة - من 125 إلی 139 )
الکلمات المفتاحية:عصاره شاهیماهی سرخشدهجذب روغنهیدروکسی پروپیل متیل سلولز