مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 5 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 5 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 5 |
-
1.
مؤلف : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ كاتب مسؤول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 35 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:خواص آنتی اکسیدانیزائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیایی
-
2.
مؤلف : ساعدی، شهرام ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:اینولینفراسودمنداستویاویسکوزیتهشیر کاکائو
-
3.
مؤلف : گنجی وطن، بنیامین ؛ كاتب مسؤول : حسینی قابوس، سیدحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 81 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:بافتپردازش تصویرکیککدوحلواییصمغ بالنگو
-
4.
مؤلف : صالحی، فخرالدین ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:آنالیز حساسیتالگوریتم ژنتیکفروسرخهلو
-
5.
مؤلف : حسینی قابوس، سیدحسین ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اعلمی، مهران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:کدوحلواییخشککردنهوای داغضریب نفوذمادونقرمزمدل نیوتن