فدوی، ابوالفضل/ 2 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ كاتب مسؤول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 ، A (Azad University (14 صفحة - من 35 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:خواص آنتی اکسیدانیزائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیایی
-
2.
مؤلف : بایگانه، اسماعیل ؛ کوهساری، هادی ؛ كاتب مسؤول : فدوی، ابوالفضل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 ، A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 49 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:پرتودهیس آفلاتوکسیندانه ذرتاکسید کلسیمآسپرژیلوس فلاوو