کلمة المفتاح Salmonella Enteritidis / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
مؤلف : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ كاتب مسؤول : جلالی راد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 85 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیپلاسمای سردسالمونلا اینتریتیدیس
-
2.
مؤلف : حبیبی نجفی، محمد باقر ؛ حسینی، فرشته ؛ فرهوش، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (6 صفحة - من 17 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:مایونزسالمونلا انتریتیدیسآناتوضدباکتریایی
-
3.
مؤلف : کریمی دره آبی، هیوا ؛ اسماعیل پور، فرزین ؛ ابراهیمی محمدی، کیوان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (8 صفحة - من 41 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:سالمونلا تایفی موریومسالمونلا انتریتیدیسگوشت گاوMultiplex PCRسالمونلاPCR