کلمة المفتاح پلاسمای سرد / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : چهاردهی سیرتی، ضحی ؛ قمی مرزدشتی، حمیدرضا ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1403 - شماره 82 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:پلاسمای سردخواص فیزیکوشیمیاییروغن سویااسید چرب ترانسهیدروژناسیون
-
2.
مؤلف : فریدونی، محسن ؛ كاتب مسؤول : حاجی آقاعلیزاده، حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:مدل سازیرنگجوانه زنینخودپلاسمای سرد
-
3.
مؤلف : علیایی، عاطفه ؛ برنجی، شیلا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 61 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:پاستوریزاسیون حرارتیترکیبات زیستفعالپرتقال توسرخپلاسمایسرد
-
4.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
مؤلف : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ كاتب مسؤول : جلالی راد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 85 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیپلاسمای سردسالمونلا اینتریتیدیس