مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 6 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة پژوهشنامه حلال 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 11 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 11 |
-
1.
مؤلف : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 101 إلی 118 )
الکلمات المفتاحية:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلا
-
2.
كاتب مسؤول : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ مؤلف : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 95 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچا
-
3.
مؤلف : رجایی، پیمان ؛ زارعی، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 التصنيف A (Azad University (21 صفحة - من 49 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:قارچ دکمهایاتمسفر اصلاح شدهپوشش پلیپروپیلن
-
4.
مؤلف : علیایی، عاطفه ؛ برنجی، شیلا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 61 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:پاستوریزاسیون حرارتیترکیبات زیستفعالپرتقال توسرخپلاسمایسرد
-
5.
مؤلف : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (13 صفحة - من 68 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:نوشیدنی فراسودمندمغز گردوآب پنیراینولین
-
6.
مؤلف : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (11 صفحة - من 10 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردو
-
7.
مؤلف : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 95 إلی 114 )
الکلمات المفتاحية:استخراج پکتینبرگ آلوئهورادرجه استریفیکاسیون (DE)گالاکتورونیک اسید
-
8.
مؤلف : سلیم خانیان، مهسا ؛ زند، نازنین ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (13 صفحة - من 55 إلی 67 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتیننان پیتاپلی ونیل استاتفیلم زیستتخریبپذیراسانس گلپر
-
9.
مؤلف : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 109 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:نمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیمدوغاسانس شوید
-
10.
مؤلف : نوری صفت، فاطمه ؛ زارعی، حامد ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 التصنيف A (Azad University/ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:فراصوتفنل کلبار میکروبیآب آلبالو