مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : علیایی، عاطفه ؛ برنجی، شیلا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 61 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:پاستوریزاسیون حرارتیترکیبات زیستفعالپرتقال توسرخپلاسمایسرد
-
2.
مؤلف : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 109 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:دوغاسانس شویدنمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیم
-
3.
مؤلف : رسولی، فاطمه ؛ برنجی، شیلا ؛ شهاب لواسانی، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:اسپیرولیناروش سطح پاسخبستنی سنتیکربوکسیمتیلسلولز