کلمة المفتاح بستني سنتي / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رسولی، فاطمه ؛ برنجی، شیلا ؛ شهاب لواسانی، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:اسپیرولیناروش سطح پاسخبستنی سنتیکربوکسیمتیلسلولز
-
2.
مؤلف : جاهد خانیکی، غلامرضا ؛ نبی زاده نودهی، رامین ؛ عرب عامری، مجید ؛ میرزایی، مهدی ؛ فلاح، ملیحه ؛ جواهری، طیبه ؛ كاتب مسؤول : شیخ زاده، علیرضا ؛
مجلة:دانش و تندرستی»بهار 1394 - شماره 33 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (6 صفحة - من 25 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:دستگاهبخار آبنانوسيلبستني سنتيگندزداييبار ميکروبي Vapor, Nanosil, Traditional ice cream, Equipments, Disinfection, Microbial contaminationتجهیزات
-
3.
مؤلف : انوری نژاد، مهوش ؛ میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 75 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:مراغهآلودگی میکروبیبستنی سنتیآلودگیشهر مراغهاشریشیا کولایبستنیهای سنتیبهداشت
-
4.
مؤلف : ملاعباس زاده، حامد ؛ ملازاده، مسعود ؛ حاجی زاده، نادر ؛ محمدزاده قشلاقی، نادر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحة - من 31 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:اشریشیاکلیبستنی سنتیالگوی مقاومت آنتی بیوتیکیخویشهرستان خویسیپروفلوکساسین
-
5.
مؤلف : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
6.
مؤلف : اختلاط، مریم ؛ ظاهری پور، زهرا ؛ شکرریز، بهاره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:اهوازبستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایاستافیلوکوکوس آرئوسآلودگیبستنیهای سنتیمیکروبی
-
7.
مؤلف : صادری اسکویی، حشمت ؛ توکلی، افسانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (6 صفحة - من 37 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:بستنی سنتیکلیفرم مدفوعیانتروکوکتبریزآلودگیکلیفرمهای مدفوعی