کلمة المفتاح استافیلوکوکوس آرئوس / (9 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : شایق، جلال ؛ مؤلف : منادی، علی رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:پلی مورفیسمژن کوآگولازاستافیلوکوکوس آرئوسشیر گاومیشPCR-RFLP
-
2.
مؤلف : مختاریان، محسن ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1401، دوره پنجم - شماره 2 (11 صفحة - من 54 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:خشک کردنDryingpeppermintاستافیلوکوکوس آرئوسانتشار دیسکنعناع فلفلیStaphylococcus aureusDisc diffusion
-
3.
مؤلف : هندیجانی، بهاره ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ صالح زاده، فرحمند ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:تهراناستافیلوکوکوس ارئوسشیرخامژنهای مولد بیوفیلم
-
4.
مؤلف : مرادی فارسانی، آزاده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ ممتاز، حسن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (8 صفحة - من 29 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:شیر گاومیشاستافیلوکوکوس ارئوسانتروتوکسینخوزستان
-
5.
مؤلف : شجاعی، مهسا ؛ کریمی دره آبی، هیوا ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:سنندجبیوفیلمشیر خاماستافیلوکوکوس ارئوس
-
6.
مؤلف : مهدوی، سامان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:استافیلوکوکوس آرئوسMultiplex PCRژن انتروتوکسینپنیر
-
7.
مؤلف : جوادی، افشین ؛ رفیعی اصل، سیروس ؛ شاهیان، فرهاد ؛ قاضی هشترودی، حامد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 55 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:گوشتPCRاستافیلوکوکوس آرئوساردکروده
-
8.
مؤلف : شایق، جلال ؛ منادی، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:PCRژن کوآگولازپلی مورفیسمRFLPاستافیلوکوکوس آرئوسشیر گاومیشژنشیر گاوآنزیمتکثیر
-
9.
مؤلف : اختلاط، مریم ؛ ظاهری پور، زهرا ؛ شکرریز، بهاره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایاستافیلوکوکوس آرئوساهوازآلودگیبستنیهای سنتیمیکروبی