کلمة المفتاح Drying / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مختاریان، محسن ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1401، دوره پنجم - شماره 2 (11 صفحة - من 54 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:خشک کردنDryingpeppermintاستافیلوکوکوس آرئوسانتشار دیسکنعناع فلفلیStaphylococcus aureusDisc diffusion
-
2.
مؤلف : بوستانی، سحر ؛ كاتب مسؤول : آصفی، نارملا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 ، A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویوخشک کردنریحانآون هوای داغ
-
3.
مؤلف : صالحی، فخرالدین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 ، A+ (Azad University (9 صفحة - من 109 إلی 117 )
الکلمات المفتاحية:خشک کردنضریب نفوذ موثرفروسرختوتفرنگیمدل پیجمدلسازی سینتیکی
-
4.
مؤلف : آیدانی، عماد ؛ حداد خداپرست، محمدحسین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 ، A+ (Azad University (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پردازش تصویرکیویخشک کردنضریب نفوذ موثرمدل پیجمادونقرمز
-
5.
مؤلف : رضوانی اقدم، علی ؛ آل عمرانی نژاد، سیدمحمدحسین ؛ خزایی، جواد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (9 صفحة - من 99 إلی 107 )
الکلمات المفتاحية:سیررنگخشک کردنآلیسیناسید پیروویک
-
6.
مؤلف : شعبانپور، بهاره ؛ جمشیدی، انیسه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 41 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:ناگت ماهینمکسود سبکخشک کردن مقدماتیسرخ کردن عمیققزلآلاتیمارتیمارنمکنمککاهش جذب روغنکاهش جذب روغن
-
7.
كاتب مسؤول : سلیمانی، جابر ؛ مؤلف : آصفی، نارملا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آبگیری اسمزیهویجدانسیتهخشک کردنتیمار
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة پژوهشنامه حلال 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)