کلمة المفتاح مایکروویو / (15 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : زارعی، هاجر ؛
مجلة:مطالعات علوم کاربردی در مهندسی»زمستان 1400، دوره هفتم - شماره 4 (9 صفحة - من 1 إلی 9 )
الکلمات المفتاحية:مواد معدنیماکرویوپالس پلاسماخردایش سنگفرآوری مواد معدنیصنعتیانرژیمسمایکروویو
-
2.
مؤلف : پارسا، حسن ؛
مجلة:مطالعات حقوق شهروندی»تیر 1400 - شماره 21 (12 صفحة - من 55 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:بازتابسنتزمایکروویومواد جاذب رادارسطح مقطع رادار
-
3.
كاتب مسؤول : حسینی، سیده فاطمه ؛ مؤلف : میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:نخبگان علوم و مهندسی»خرداد 1400 - شماره 29 (6 صفحة - من 124 إلی 129 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویواستخراجفراصوتمیدان الکتریکی پالسیضد اکسنده
-
4.
مؤلف : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioides
-
5.
مؤلف : بوستانی، سحر ؛ كاتب مسؤول : آصفی، نارملا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویوخشک کردنریحانآون هوای داغ
-
6.
مؤلف : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 65 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویو: آب انگوراهمیکخمیر انگورگرمایش حرارتی
-
7.
مؤلف : هنرور، بیژن ؛ رحیمی کشکولی، یوسف ؛
مجلة:مهندسی و مدیریت انرژی»پاییز 1395، سال ششم - شماره 3 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 46 إلی 55 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویوخشک کردنبستر سیالیگیاه کلم سرطرح رویۀ پاسخ
-
8.
مؤلف : باهر، غلامرضا ؛
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»دی 1392 - شماره 632 (3 صفحة - من 62 إلی 64 )
-
9.
مؤلف : میرمطهری، سیدرسول ؛ رستمی، ضرغام ؛ طالبی، علی ؛ نوروزی، زین العابدین ؛
مجلة:پدافند غیر عامل»تابستان 1391 - شماره 10 التصنيف العلمية - النشرية (Ministry of Science/ISC (6 صفحة - من 23 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:مايكروويو پر قدرتسلاح HPMحفاظت الكترومغناطيسيتزويج الكترومغناطيسيالکترونالکترونالکترونالکترون
-
10.
مؤلف : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A (2 مقالة)
- A+ (1 مقالة)
- علمی-ترویجی (1 مقالة)
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)