کلمة المفتاح ويژگي هاي ميكروبي / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ارونقی، منا ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:ازنویژگیهای میکروبیآرد برنجویژگیهای حسی
-
2.
مؤلف : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 79 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:دامداریشیر خامویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1
-
3.
مؤلف : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 69 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانه
-
4.
مؤلف : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |