تربتی، محمدعلی/ 2 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ
-
2.
مؤلف : تربتی، محمدعلی ؛ شمشیری، مهدی ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:گاوکشتارگاه تبریزباقیمانده آنتیبیوتیکیبافتهای خوراکیFPTبافتکبدروش چهار پلیتتبریزpH