کلمة المفتاح آرد برنج / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ارونقی، منا ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:ازنویژگیهای میکروبیآرد برنجویژگیهای حسی
-
2.
مؤلف : بازگیر، محسن ؛ محمدی منش، حسین ؛ فانی، سید رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:آفلاتوکسینآرد برنجپرتو فرابنفشتنگستن