مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
كاتب مسؤول : جلیلی، مریم ؛ مؤلف : الماسیان، ریکا ؛ رحمانی، انوشه ؛ وره زردی، امیر ؛ بساکی، طیبه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 61 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:داکسی نیوالنولفرآوردههای غلاتتخلیص
-
2.
مؤلف : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 79 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:دامداریشیر خامویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1