کلمة المفتاح نعناع فلفلی / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مختاریان، محسن ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1401، دوره پنجم - شماره 2 (11 صفحة - من 54 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:خشک کردنDryingpeppermintاستافیلوکوکوس آرئوسانتشار دیسکنعناع فلفلیStaphylococcus aureusDisc diffusion
-
2.
مؤلف : کاردگر، سیف اله ؛ مقدم، حسین ؛ مجنون حسینی، ناصر ؛
مجلة:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 12 (17 صفحة - من 29 إلی 45 )
الکلمات المفتاحية:آهناسانسنیتروژنکود زیستینعناع فلفلی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة پژوهشنامه حلال 1 |
مجلة زیست فناوری گیاهان دارویی 1 |