کلمة المفتاح مدل پیج / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : گودینی، نوید ؛ صالحی، فخرالدین ؛ كاتب مسؤول : گوهری، اشرف ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 35 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:انتقال جرمصمغ دانه بالنگومدل پیجضریب نفوذ موثر رطوبت
-
2.
مؤلف : صالحی، فخرالدین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 التصنيف A+ (Azad University (9 صفحة - من 109 إلی 117 )
الکلمات المفتاحية:ضریب نفوذ موثرفروسرختوتفرنگیمدل پیجمدلسازی سینتیکیخشک کردن
-
3.
مؤلف : آیدانی، عماد ؛ حداد خداپرست، محمدحسین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پردازش تصویرکیویخشک کردنضریب نفوذ موثرمدل پیجمادونقرمز