کلمة المفتاح خواص میکروبی / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 101 إلی 118 )
الکلمات المفتاحية:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلا
-
2.
اثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)
مؤلف : تاج الدین، بهجت ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوپوشش دهیخواص میکروبیظرف نانویی کیتوزان (شانه)محلول نانوامولسیون کیتوزان