کلمة المفتاح آب پنیر / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ مترجم : سلیمی، آزاده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 51 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:رزماریپوششدهیآب پنیرمالتودکسترینتیلاپیا
-
2.
مؤلف : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (13 صفحة - من 68 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردو
-
3.
مؤلف : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (11 صفحة - من 10 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردو
-
4.
مؤلف : کتبه ئی مرادی، زهرا ؛ کیومرثی، حامد ؛ دهقانزاده، هوشنگ ؛ تمدنی جهرمی، سعید ؛ كاتب مسؤول : حقیقی خمامی، مریم ؛
مجلة:پژوهش و فناوری محیط زیست»بهار و تابستان 1399 - شماره 7 (10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:سوخت فسیلیبازیافتآب پنیرپسابآلودگی های محیط زیستی
-
5.
مؤلف : پیری قشلاقی، شیما ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ علمی، مهران ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحة - من 35 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:بازیافت نیتروژنیسطح پاسخآنزیم آلکالازهیدرولیز آنزیمیآب پنیر
-
6.
كاتب مسؤول : میردامادی، سید سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدتولیدسویهآب پنیر
-
7.
مؤلف : بنی اردلان، پوریا ؛ نبی بیدهندی، غلامرضا ؛
مجلة:محیط شناسی»تابستان 1383، دوره سیم - شماره 34 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:اسید لاکتیکتثبیتآب پنیرلاکتوباسیلکازئیناپیوستهتخمیر