کلمة المفتاح لاكتوباسيلوس كازئي / (9 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : دلیری، شیوا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ كاتب مسؤول : خورشیدپور، بیژن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:کرنبریلا کتوباسیلوس کازئیآلبالولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسسیب
-
2.
مؤلف : فرهی آشتیانی، راحله ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ بصیری، سارا ؛ اسکندری، محمد هادی ؛ كاتب مسؤول : شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (17 صفحة - من 45 إلی 61 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلاکتوباسیلوس کازئیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کلیپنیر لاکتیکی
-
3.
مؤلف : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 71 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:اسفرزهپروبیوتیکدوغلاکتوباسیلوس کازئیپیسیلیوم
-
4.
مؤلف : موسوی نسب، مرضیه ؛ تحسیری، زهرا ؛ منور، سکینه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس کازئیآسپرژیلوس نایجرآسپرژیلوس اوریزاپنیر اصلاح شده آنزیمی
-
5.
مؤلف : جیرسرایی، بهرام ؛ پوراحمد، رضوان ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:اینولینپروبیوتیکلاکتوباسیلوس کازئیپنیر فراپالایشسین بیوتیکلاکتولوز
-
6.
مؤلف : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
-
7.
اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
مؤلف : دهقانی، نفیسه ؛ پوراحمد، رضوان ؛ نعمتی، نبی اله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:ترتیب تلقیحدمای گرمخانه گذاریلاکتوباسیلوس کازئیماست پروبیوتیک
-
8.
مؤلف : آقاجانی، عبدالرضا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ مهدوی عادلی، حمیدرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (10 صفحة - من 19 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:اینولینلاکتوباسیلوس کازئیلاکتولوزالیگوفروکتوزماست سین بیوتیک
-
9.
كاتب مسؤول : میردامادی، سید سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدتولیدسویهآب پنیر