مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ مترجم : سلیمی، آزاده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 51 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:آب پنیرمالتودکسترینرزماریپوششدهیتیلاپیا
-
2.
مؤلف : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسید
-
3.
مؤلف : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 صفحة - من 55 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداری