مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسید
-
2.
مؤلف : نارنجی ثانی، رضا ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ روزبهام، بهنام ؛ استاجی، حمید ؛ محمدی، حمید رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 73 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:شیرخاماسانس آویشن شیرازیاستافیلوکوکوس اورئوس