کلمة المفتاح تخممرغ / (78 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : شکرفروش، سید شهرام ؛ مؤلف : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 45 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذایی
-
2.
كاتب مسؤول : سلیم اودلو، عدالت ؛ مؤلف : کریمی، عاطفه ؛ چیذری، امیرحسین ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی و توسعه»بهار 1402 - شماره 121 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (20 صفحة - من 3 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:مدل تصحیح خطای برداریذرتآزمون باندکنجاله سویاتخم مرغ
-
3.
مؤلف : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 67 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:تخممرغروغن سیاهدانهپوششدهیعصاره رزماری
-
4.
كاتب مسؤول : جبلی جوان، اشکان ؛ مؤلف : ایزدی وصفی، نسیم ؛ شریفی، زهرا ؛ اسماعیلی، زهرا ؛ اسدی، فايزه ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (12 صفحة - من 11 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:تجاریمحلیتخم مرغمقایسه کیفیت
-
5.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
مؤلف : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ كاتب مسؤول : جلالی راد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 85 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیپلاسمای سردسالمونلا اینتریتیدیس
-
6.
مؤلف : میرزایی، پوران ؛
مجلة:علوم حدیث»تابستان 1399 - شماره 96 ISC (22 صفحة - من 3 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:مشکل الحدیثاختلاف الحدیثهولوگرافیکتخم مرغحذف فضای خالی اتم
-
7.
مؤلف : پاکروح، پریسا ؛
مجلة:مجله اقتصادی»فروردین و اردیبهشت 1397، سال هیجدهم - شماره 1 و 2 (26 صفحة - من 69 إلی 94 )
-
8.
مؤلف : تبرایی، ملیحه ؛ مرادی، فاطمه ؛ نجاتبخش، فاطمه ؛
مجلة:تاریخ پزشکی»پاییز 1396 - شماره 32 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (11 صفحة - من 8 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:طب سنتی ایرانتخم مرغطب ایرانیروشهای پختتخم مرغ عسلینیمبرشت
-
9.
مؤلف : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 69 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:تخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی ماندهگوشت مرغالایزا
-
10.
مؤلف : میرزاپور، لیلا ؛ بیگلو، محمدحسین ؛ زارع، بلال ؛
مجلة:مدیریت اطلاعات و دانش شناسی»تابستان 1395، سال دوم - شماره 2 (8 صفحة - من 75 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:تحلیل محتواتخممرغاسیدهایچرب امگا-3
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (7 مقالة)
- علمی-ترویجی (2 مقالة)