کلمة المفتاح روش های پخت / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : عسکری ساری، ابوالفضل ؛ حسینی نژاد، سمیرا ؛ چله مال دزفول نژاد، مژده ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 ، A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 61 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:کپور معمولیروش های پختعناصر ضروریماهیعضله
-
2.
مؤلف : تبرایی، ملیحه ؛ مرادی، فاطمه ؛ نجاتبخش، فاطمه ؛
مجلة:تاریخ پزشکی»پاییز 1396 - شماره 32 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (11 صفحة - من 8 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:طب سنتی ایرانتخم مرغطب ایرانیروشهای پختتخم مرغ عسلینیمبرشت
-
3.
مؤلف : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختپختعدد پراکسید
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة تاریخ پزشکی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)