کلمة المفتاح پخت / (39 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : جاوید، هوشنگ ؛
مجلة:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (36 صفحة - من 81 إلی 116 )
الکلمات المفتاحية:سفرنامهمستشرقینآشپزیفرهنگ خوراکپخت و پزپختبـهایراننانخوراکبـاسفرهبرنج
-
2.
مؤلف : نوراللهی، علی ؛
مجلة:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (44 صفحة - من 149 إلی 192 )
الکلمات المفتاحية:انسان شناسیآیینایلامخوراککوچ نشینانایل خزلنانپختعشایربـابـهآبدوغیـا
-
3.
مؤلف : سلیمی مؤید، سلیم ؛
مجلة:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (18 صفحة - من 193 إلی 210 )
الکلمات المفتاحية:مناسبتهاغذاهای محلیکوفته نرگسیکوفته کارگریکوفته خـانمیکوفتـه بچـهشهر بهارپختبـهبـاخوراک
-
4.
مؤلف : امیریان، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : سوهانگیر، سارا ؛
مجلة:مطالعات جامع در مدیریت شهری»بهار 1400 - شماره 5 (17 صفحة - من 22 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:معماریوجوه نظری و عملیسطوح قیاسعلومتغذیهرمزگانحسیقیاسآشپزیهنرپختآشپزخانهحسی
-
5.
مؤلف : پورآسیاب دیزج، طاهره ؛
مجلة:مطالعات شهریار پژوهی»تابستان 1399، سال هفتم - شماره 25 (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
-
6.
مؤلف : کاظم نژادی، میلاد ؛ نیکوکار، مهسا ؛ شاکری، علیرضا ؛ محمدی، محمد ؛
مجلة:نخبگان علوم و مهندسی»دی 1396 - شماره 9 (11 صفحة - من 205 إلی 215 )
الکلمات المفتاحية:پخترزین اپوکسیآزومتین (بازشیف)آنالیز حرارتیوزن اکی والان اپوکسید
-
7.
مؤلف : پورآسیاب دیزج، طاهره ؛
مجلة:مطالعات شهریار پژوهی»تابستان 1396، سال سوم - شماره 13 (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
-
8.
مؤلف : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختپختعدد پراکسید
-
9.
ناقد : آزرم، محسن ؛
مجلة:خردنامه همشهری»دی 1388 - شماره 37 (2 صفحة - من 68 إلی 69 )
-
10.
مؤلف : دانش، فاطمه ؛
مجلة:فرهنگ مردم»پاییز و زمستان 1388 - شماره 31 و 32 (6 صفحة - من 147 إلی 152 )