مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة اقتصاد کشاورزی و توسعه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
اقتصاد 1 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : حبیبی نجفی، محمد باقر ؛ حسینی، فرشته ؛ فرهوش، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (6 صفحة - من 17 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:مایونزسالمونلا انتریتیدیسآناتوضدباکتریایی
-
2.
مؤلف : عطای صالحی، اسماعیل ؛ حدادپرست، محمدحسین ؛ لامع، سیدحسن ؛ حبیبی نجفی، محمد باقر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1389 - شماره 27 (7 صفحة - من 28 إلی 34 )
-
3.
مؤلف : رضوی، سید محمد علی ؛ مظاهری تهرانی، مصطفی ؛ حبیبی نجفی، محمد باقر ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی و توسعه»بهار 1376 - شماره 17 ISC (9 صفحة - من 191 إلی 199 )
الکلمات المفتاحية:آرد سیبزمینیترکیب شیمیاییتولیدگندمآرد گندمصنایع