بهار 1402- شماره 49 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : علیبابایی، مهشید ؛ خواجهرحیمی، امیراقبال ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
(20 صفحة - من 1 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:محصولات غذاییافزایش ماندگاریسیانوباکتریهاریزجلبکها
-
مؤلف : حاجی پور، ناصر ؛
(13 صفحة - من 21 إلی 33 )
الکلمات المفتاحية:ساوهبزگوسفندفاسیولاکیست هیداتیددیکروسلیوم دندریتیکوم
-
مؤلف : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ كاتب مسؤول : آریایی، پیمان ؛
(11 صفحة - من 35 إلی 45 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
مؤلف : قاسمیان یادگاری، رامین ؛ موثق غازانی، محمد حسین ؛ كاتب مسؤول : کرمی بناری، امیر رضا ؛
(6 صفحة - من 47 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:کادمیومسربعسلدلفان لرستان
-
مؤلف : شادجو، جعفر ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
(9 صفحة - من 53 إلی 61 )
الکلمات المفتاحية:تبریزکروماتوگرافی مایع با کارایی بالافرآوردههای گوشتیاکسیتتراسایکلین
-
مؤلف : نری میسا، محمد ؛ كاتب مسؤول : رحیمی، ابراهیم ؛
(9 صفحة - من 63 إلی 71 )
الکلمات المفتاحية:میگوسالمونلااستافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایTVN