مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 5 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 5 |
-
1.
مؤلف : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ كاتب مسؤول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
2.
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 55 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:ریزجلبک هاسیانوباکتری هامکمل غذایی سالمترکیبات فعال زیستی
-
3.
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ طلا، مریم ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 التصنيف A (Azad University/ISC (20 صفحة - من 99 إلی 118 )
الکلمات المفتاحية:سیانوباکتریهامحصولات فعال زیستیریز جلبکهاترکیبات توکسیک
-
4.
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی مغانجوقی، عباسعلی ؛ اهری، حامد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحة - من 73 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:شبیه سازیجرم باکتریسالمونلا تایفیمیکروکانتکتنانو بیوسنسور
-
5.
مؤلف : محمدی، حامد ؛ انوار، سید امیر علی ؛ قجربیگی، پیمان ؛ اهری، حامد ؛ طوماری، ایرج ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحة - من 75 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:NanoBreadSilvermoldStorage Periods