مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ كاتب مسؤول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
2.
مؤلف : علیبابایی، مهشید ؛ خواجهرحیمی، امیراقبال ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 1 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:محصولات غذاییافزایش ماندگاریسیانوباکتریهاریزجلبکها