کلمة المفتاح Probiotic yogurt / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فروزان تبار، محمود ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ كاتب مسؤول : حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 ، A (Azad University/ISC (17 صفحة - من 53 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسریزپوشانیماست پروبیوتیکآلژینات سوکسینیله شده
-
2.
مؤلف : شریفی سلطانی، مونا ؛ کریم، گیتی ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 51 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبیفیدوباکتریوم لاکتیس: ماست پروبیوتیکپودر کاکائوپروبیوتیککاکائو
-
3.
مؤلف : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)