کلمة المفتاح سرخ کردن تحت خلاء / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : آقا بزرگ افجه، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:آبگیری اسمزیسرخ کردن تحت خلاءفشار کاهش یافتهبهینه سازیکیوی
-
2.
مؤلف : نظربخش، ونوس ؛ عزت پناه، حمید ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحة - من 53 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردن اتمسفریسرخ کردن تحت خلاءکیفیت روغن