کلمة المفتاح خشك كن پاششي / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نوحی، مرضیه ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (14 صفحة - من 41 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:صمغ عربیخشککن پاششیآلوئهوراآلوئین
-
2.
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 ، A+ (Azad University (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانیآنتی اکسیدانروش سطح پاسخ
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |