-
1.
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانیآنتی اکسیدانروش سطح پاسخ
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانیآنتی اکسیدانروش سطح پاسخ