مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛ كاتب مسؤول : میرمعینی، سیده سحر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:جذبروغنگوشتمرغسرخ شدهآرد گندمپوششدهی
-
2.
مؤلف : اقبالیان راد، مهسا ؛ ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 التصنيف A+ (Azad University/ISC (18 صفحة - من 77 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخروغن سویاپایداری حرارتیاسانس آویشن دنایی