کلمة المفتاح گوشتمرغسرخ شده / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛ كاتب مسؤول : میرمعینی، سیده سحر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (Azad University (10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:جذبروغنگوشتمرغسرخ شدهآرد گندمپوششدهی
-
2.
مؤلف : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ كاتب مسؤول : اهری، حامد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (Azad University (8 صفحة - من 91 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |