مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
مجلة ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
علوم تربیتی 1 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
-
1.
مؤلف : مهجوریان، عباس ؛ سعیدی اصل، محمدرضا ؛ رضایی، مسعود ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اریایی، پیمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 57 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:لیستریا مونوسایتوژنزفعالیت ضدمیکروبیکولاژنفیلم زیست تخریبپذیر پروتیینیژلاتین فلس ماهی سفید
-
2.
مؤلف : ناجی، محمد هادی ؛ شهیدی، فخری ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اسکندری، هادی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 73 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:گاز کروماتوگرافیاسید چربپاستوریزهمتیل استر
-
3.
مؤلف : حسنی، مریم ؛ مرتضوی، سید علی ؛ حسنی، مهدیه ؛ احمدی کمازانی، ندا ؛ قطبی، معصومه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (9 صفحة - من 99 إلی 107 )
الکلمات المفتاحية:LactobacillusAutolytic ActivityProteolytic activityTraditional Sangesar Cow CheeseTraditional Sangesar Sheep Cheese
-
4.
مؤلف : یعقوبی، ابوالقاسم ؛ محققی، حسین ؛ عرفانی، نصر الله ؛ مرتضوی، سید علی ؛
مجلة:ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی»بهار و تابستان 1390، دوره اول - شماره 2 ISC (18 صفحة - من 133 إلی 150 )
الکلمات المفتاحية:اسکمپرتفکر خلاقبارش فکریسینکتیکسخود پندارهخلاقیتبارش