مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
مؤلف : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتین
-
2.
مؤلف : مجذوبی، مهسا ؛ منصوری، حسن ؛ فلسفی، سیدرضا ؛ فرحناکی، عسگر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:بیسکویتپودر هسته خرماضایعات خرمافیبر غذایی