متقیان، پرنیان/ 3 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:کریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگراشکرفنل
-
2.
مؤلف : میرعمادی، پرگل ؛ عزت پناه، حمید ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (7 صفحة - من 21 إلی 27 )
-
3.
مؤلف : کریمی، خاطره ؛ هنرور، مسعود ؛ عزت پناه، حمید ؛ بازیار، بهزاد ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (8 صفحة - من 67 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:آدامسآزمونهای حسیآزمونهای کیفیشربت با فروکتوز بالاشربت گلوکز